Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Božićni paketi iz Novexpert-a

Božićni paketi iz Novexpert-a

Vrijeme darivanja nam kuca na vrata, a Novexpert ima sjajne vijesti za vas !  

Sigurno biste voljeli pokloniti nešto prirodno, učinkovito i njegujuće, no problem vam stvara odlazak u shopping gdje ćete izgubiti mnogo vremena što zbog traženja, što zbog gužve.

Pripremite se na vrijeme i naručite poklon nekom vama posebnom ili sebi.

Izaberite jedan od tri Božićna kozmetička paketa iz Novexpert-a. Poklonite Novexpert kozmetiku, s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka koji su 100% prirodnog porijekla i bez alergena. Novexpert kozmetika proizvedena je u  Francuskoj. Visoku koncentraciju aktivnih sastojaka Novexpert kozmetike formulirali su liječnici. Proizvodi su prikladni za trudnice i dojilje.

 

Poklon kutije veselog su dizajna u bojama linije s vitaminom C te u boji linije s hijaluronskom kiselinom.

Uz to, kutije ne sadrže plastiku i izrađene su od biorazgradivih materijala.

ANTI AGE BOŽIĆNI PAKET s Repulp kremom, micelarnom vodom s hijaluronskom kiselinom s mini boosterom s hijaluronskom kiselinom

Limitirana poklon kutija iz Novexpert-a čija je glavna zvijezda Repulp krema od 40 ml oduševit će kožu kojoj je potrebna hidratacija i popunjavanje bora. Repulp krema ima učinak popunjavanja i učvršćivanja. Uz kremu, u paketu dolazi i Micelarna vodica s hijaluronskom kiselinom od 50 ml. Micelarna vodica iz Novexpert-a ne koristi se samo za čišćenje  šminke, nego i za revitalizirajuću njegu.

Treći proizvod Plumped up skin box-a je Novexpert booster s hijaluronskom kiselinom od 10 ml s visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, čak 3,2%. 960 mg čiste HA sadržane u Booster serumu, što odgovara količini od 40 injekcija.

Popunite bore i hidratizirajte kožu ovih blagdana!

BOŽIĆNI PAKET ZA BLISTAV TEN s Boosterom s vitaminom C i Express Radiant pjenom za čišćenje

Limitirana poklon kutija iz Novexpert-a čija je glavna zvijezda Booster serum s vitaminom C podarit će koži blistavost. Novexpert booster s vitaminom C sadrži visoku koncentraciju vitamina C, od čak 25%. Visoka koncentracija vitamina C važna je jer se vitamin C gubi prilikom zagađenja, stresa ,…  Nakon korištenja boostera, koža je zaglađenija i blistavija.

Uz Novexpert booster s vitaminom C, u paketu dolazi i pjena Express Radiant pjena za čišćenje od 40 ml. Njezin trostruki učinak je  zadivljujući: očistit će kožu, ukloniti šminku i napraviti piling.

Pružite vašoj koži antioksidanse i blistavost ovih blagdana!


BOŽIĆNI PAKET ZA DUBINSKU NJEGU s Expert exfoliator maska pilingom i Repulp maskom

Limitirana poklon kutija iz Novexpert-a za nježnu kožu poput bebine.

Objedinjuje proizvod iz linije s vitaminom C i proizvod iz linije s hijaluronskom kiselinom.

Expert exfoliator – maska i piling od 50 ml s vitaminom C zagladit će vašu kožu i pružiti joj blistavost. Koža je zaglađenija, mekša i svježa.

Uz Expert exfoliator – masku i piling, dolazi i Repulp maska od 50 ml koja će umiriti i hidratizirati kožu te joj vratiti osjećaj ugode.

Poklonite vašoj koži nježnost kakvu ima bebina koža.

Poklonite Novexpert kozmetičke kutije s Vitaminom C i Hijaluronskom kiselinom i počastite kožu tijekom nadolazećih blagdana.