Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Kako brinuti o suhoj koži?

Kako brinuti o suhoj koži?

Kalendarski se približavamo srcu zime, no s obzirom na vrijeme i temperature koje su vani, prije bismo rekli da smo već u pravom proljeću. Zbog klimatskih promjena ljeta su nam sve duža, a zime sve toplije, kraće i nisu ni približno hladne kao prije nekih 10-ak godina, no još uvijek bude perioda kada zima pokaže svoje prave zube i vrati dašak nostalgije.
Svima je poznato da tijekom zimskih mjeseci bude više prehlada i viroza, te je vrlo važno jesti raznovrsnu hranu, unositi dovoljno tekućine i slojevito se odijevati kako bi naš imunitet ostao otporan.

Uz sve to, vrlo je bitno da zaštitimo našu kožu, koja često bude suha i oštećena zbog hladnoće. Koža brzo gubi vlagu, osobito ako često izmjenjujemo okolinu, primjerice kad prelazimo iz toplog prostora u hladnu okolinu te zbog toga bude dehidrirana.
U ovom blogu otkrijte koje su to linije Novexperta borci na prvoj crti kod suhe kože tijekom ovih zimskih mjeseci te koja linija bi bila idealna za vašu kožu.

Tijekom zimskih mjeseci naš epidermis postaje osjetljiviji i nedovoljno hidratiziran.

Linija s omegama sadrži upravo sve što našoj koži nedostaje u tom periodu. Novexpert proizvodi iz Omega linije sadrže čak 5 omega masnih kiselina, te predstavljaju jedinstvenu liniju na tržištu.

Omege su od velike važnosti, nije samo da su namijenjene suhoj koži, već dubinski hrane, imaju anti age učinak, te potiču regeneraciju i ublažavaju iritacije.
Serum s omegama je omiljen kod suhih tipova kože jer dubinski hrani kožu. Kako bi učinak bio djelotvorniji preporučuje se nanijeti prije hidratantne kreme ili maske.
Što se tiče krema iz omega linije, tu su Omega bogata i Omega ekstra bogata krema. Koja je razlika? Omega bogata krema se preporučuje za mješovitu/suhu kožu, dok se ekstra bogata krema preporučuje za izrazito suhu kožu.
Ako je vaša koža sklona atopiji, crvenilu i peckanju onda je SOS maska rješenje za vašu kožu. U samo 15ak minuta dubinski će nahraniti kožu, a za brži oporavak možete ju ostaviti i preko noći.
Ako vaša koža nije suha, no potrebna joj je hidratacija, tu je linija s hijaluronskom kiselinom. Hidratantni serum s hijaluronskom kiselinom, dubinski hidratizira, popunjava, te smanjuje znakove starenja. Također može se koristiti na ciljana mjesta kao oko očiju i oko usana.
Za suhu do mješovitu kožu, tu je Repulp krema koja ima učinak popunjavanja i učvršćivanja.
Ako smo duže izloženi hladnoći ili suncu, te nam je potreban brz oporavak kože, tu je Repulp maska. Nanesite ju na vlažno lice te umasirajte. Za još bolji učinak možete ju ostaviti preko noći.