Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

SVE ŠTO VAŠA KOŽA ŽELI ISPOD BORA

SVE ŠTO VAŠA KOŽA ŽELI ISPOD BORA

Njega kože zimi je drugačija nego u ljetnim mjesecima kad smo izloženi visokim temperaturama i snažnom UV zračenju. U zimskim mjesecima zbog velikih temperaturnih razlika na otvorenom i zatvorenom dolazi do gubitka vlage u koži. Moguće posljedice su pojava mrlja i vrlo suha koža. Niske temperature trajno ograničavaju barijernu funkciju kože.

Linija s hijaluronskom kiselinom za hidrataciju
Nedostatak hijaluronske kiseline primjećuje se po suhoj koži i opuštenom licu.

Iz laboratorija Novexpert dolazi nam Repulp krema/ Repulp gel s hijaluronskom kiselinom koja sadrži sok lista aloe barbadensis, ekstrakt sjemenki jabuke, ulje sjemenki suncokreta, shea maslac…
Nakon korištenja kreme koža je glatka, čvršća, popunjenija i hidratiziranija.

Neposredno prije nanošenja kreme, nanesite Booster serum s hijaluronskom kiselinom čiji koncentrat je ekvivalentan količini od 40 injekcija. Nakon korištenja koža je mekša i popunjenija. Ovaj hidratantni serum namijenjen je svim tipovima kože.

Za Vas imamo super vijesti, jer Novexpert u svojoj božićnoj ponudi ima tri različita paketa koji će vratiti sjaj i hidrataciju Vašem licu.

Izaberite jedan od tri Božićna kozmetička paketa iz Novexpert-a. Poklonite sebi ili drugima Novexpert kozmetiku, s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka koji su 100% prirodnog porijekla i bez alergena. Novexpert kozmetika proizvedena je u Francuskoj, a visoku koncentraciju aktivnih sastojaka Novexpert kozmetike formulirali su liječnici. Proizvodi su prikladni za trudnice i dojilje.

BOŽIĆNI PAKET ZA BLISTAV TEN s Boosterom s vitaminom C i mini Express Radiant pjenom za čišćenje

Limitirana poklon kutija iz Novexpert-a čija je glavna zvijezda Booster serum s vitaminom C podarit će koži blistavost. Novexpert booster s vitaminom C sadrži visoku koncentraciju vitamina C, od čak 25%. Visoka koncentracija vitamina C važna je jer se vitamin C gubi prilikom zagađenja, stresa i kod pušača. Nakon korištenja boostera, koža je zaglađenija i blistavija, a onaj sivi umorni ten je kao rukom odnešen.

Uz Novexpert booster s vitaminom C, u paketu dolazi I Express Radiant pjena za čišćenje od 40 ml. Njezin trostruki učinak je  zadivljujući: očistit će kožu, ukloniti šminku i napraviti piling.

Pružite vašoj koži antioksidanse i blistavost ovih blagdana!

ANTI AGE BOŽIĆNI PAKET s Booster s hijaluronskom kiselinom, Repulp kremom, micelarnom vodom s hijaluronskom kiselinom i sa Lip up boosterom s hijaluronskom kiselinom.

Limitirana i ekskluzivna poklon kutija iz Novexpert-a čija je glavna zvijezda Booster s hijaluronskom kiselinom od 30 ml s visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, čak 3,2% i 960 mg čiste HA sadržane u Booster serumu.  Repulp krema ima učinak popunjavanja i učvršćivanja, oduševit će vašu kožu kojoj je potrebna hidratacija i popunjavanje bora.. Uz kremu, u paketu dolazi i Micelarna vodica s hijaluronskom kiselinom od 50 ml. Micelarna vodica iz Novexpert-a ne koristi se samo za čišćenje  šminke, nego i za revitalizirajuću njegu. Lip up booster za usnice  poslužiti za postizanje volumena, njegu i borbu protiv znakova starenja usnica. 

Popunite bore i hidratizirajte kožu ovih blagdana!

BOŽIĆNI PAKET ZA UMIRIVANJE KOŽE s VELVETY HYDRO-BIOTIC PEELING i Lip up boosterom s HA za usnice

Paket kojim ćete u zimske dane osvježiti vašu kožu i usnice i napraviti peeling baš kakav treba vaša koža. VELVETY HYDRO-BIOTIC PEELING s magnezijem je peeling koji će vam dati hidrataciju, osjećaj ugode i mekoće na koži nakon primjene, a namjenjen je i osjetljivoj koži. Također,  može se koristiti i za peeling usnica nakon kojeg ćete staviti Lip up booster s hijaluronskom kiselinom kako bi vaše usnice izgledale svježe i neodoljivo.

 

Nemojte čekati da Vaša koža postane vidljivo ispucala i suha, nego se na vrijeme opremite hidratantnim preparatima i njegujte svoju kožu.