Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

BLISTAVA I HIDRATANTNA KOŽA – UČINAK HA I VITAMINA C NA KOŽU

BLISTAVA I HIDRATANTNA KOŽA – UČINAK HA I VITAMINA C NA KOŽU

Dolazi nam sve hladnije vrijeme stoga da bismo zaštitili svoju kožu od suhoće uzrokovane ponajviše vanjskim čimbenicima te joj vratili hidrataciju i blistavost potrebni su nam određeni preparati koji će joj u tome pomoći. Ovdje na scenu izlaze vitamin C i hijaluronska kiselina

 

MUČI VAS SUHA KOŽA? 

Koji sastojak hidratizira kožu i čini ju glatkom poput bebine? Odgovor je hijaluronska kiselina.

Ova molekula glikozaminoglikana prirodno se nalazi u našem organizmu, možemo ju naći u zglobovima, očnoj vodici, no u najvećem postotku nalazi se upravo u našoj koži.

Odgovorna je za održavanje vlažnosti – na sebe veže vodu i to količinu do 1000 puta veću od svoje mase. Zahvaljujući snažnoj sposobnosti vezanje vode, pruža i djelovanje protiv starenja kože, pomaže pri zaraštanju rana, pri izglađivanju pora, smanjuje crvenilo te povećava elastičnost kože.

 

U prvim mjesecima našeg života količina hijaluronske kiseline u našem organizmu je najveća, dok sa starenjem opada njezina količina, kvaliteta i učinkovitost. Koža gubi vlažnost, sjaj i mekoću. Želimo li održati vječnu mladost preporuka je koristiti proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu.

 

BOOSTER SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM

 

Neophodno je obratiti pozornost na količinu hijaluronske kiseline u proizvodima koji ju sadrže. U cilju nam je odabrati onaj proizvod koji ima najviši postotak iste. Iz Novexpert laboratorija stigao nam je novi, koncentriraniji BOOSTER SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM.

Sadrži čak 3,2% čiste hijaluronske kiseline! Prirodno porijeklo, veganska formula, odsutstvo konzervansa i alergena i dalje su neporecivi elementi ovog proizvoda. Jedna bočica ekvivalent je 40 injekcija hijaluronske kiseline – stoga, olakšajte si – odaberite Booster, a ne injekcije i smanjite količinu bora do 76%!

Koristite ga ujutro, ali i navečer kako bi tijekom noći uspio prodrijeti i do najdubljih slojeva kože. Kombinirajte ga s kremom ili nanosite samostalno.


KAKO ZADRŽATI SJAJ I BLISTAVOST?

 

BOOSTER SERUM S VITAMINOM C

 

Tijekom zime puno se govori o imunitetu, posebno za vrijeme trajanja pandemije - jačanje imuniteta u fokusu je javnosti. Najčešće spominjani elementi u kontekstu jačanja imuniteta su svakako vitamini, ponajviše vitamin C odnosno askorbinska kiselina.

Za našu kožu čini čuda, od antiaging učinka do snažnog antioksidativnog djelovanja. Štiti naše stanice od slobodnih radikala.

Za razliku od hijaluronske kiseline, naš organizam ne može sam sintetizirati askorbinsku kiselinu.  Starenjem i izlaganjem UV zrakama količina vitamina C  znatno se smanjuje.

Užurbanim načinom života, razina stresa se povećava, a zalihe vitamina C padaju; koža izgleda umornije, a znakovi starenja pojavljuju se ranije.


 

 KAKO USPORITI ZNAKOVE STARENJE?

 

Inovativnim proizvodom iz Noexpert laboratorija; BOOSTEROM S VITAMINOM C.

  • Ne-fotoalergen
  • Ne-fototoksičan
  • Ne-fotosenzibilan

Jedna bočica Boostera sadrži 25% stabilnog kompleksa vitamina C.

Ono što je stvarno inovativno je pH sličan onom naše kože, što mu omogućuje stabilnost čak i tijekom izlaganja suncu! Može se koristiti svaki dan, kroz cijeli dan bez opasnosti da će imati negativnu reakciju na sunce.

Novexpert Booster s vitaminom C za čak 69% stimulira sintezu kolagena i time daje učinak pomlađivanja.  

Za mladolik izgled našeg lica preporučujemo dnevno korištenje hijaluronske kiseline i vitamina C.

Ujutro nanesite Booster s vitaminom C, a navečer nakon čišćenja lica Booster serum s hijaluronskom kiselinom.

 

 

Više informacija o proizvodima potražite na FB stranici NovExpert Hrvatska, Instagram stranici novexpert_hr. Proizvode možete kupiti na web stranici www.novexpert.hr.
Slike preuzete sa www.pexels.com
Napisala: Yasmin Idonea Yeoman, dr.med.vet., stručni suradnik Ro.Ra. Natura