Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

JEDNOM DAVNO

Ako je ovih nekoliko slika potaknulo vašu znatiželju, dođite i saznajte više u dnevniku Cyrille, osnivača Novexpert-a.

ODLUČITE SE DANAS,
NE PRISTAJTE VIŠE
NA KOMPROMISE

BESKOMPROMISNE FORMULE
100% prirodnog porijekla
Velika koncentracija aktivnih sastojaka osmišljenih od strane doktora.
Hipoalergen
Bez mjera opreza i upozorenja za trudnice i dojilje
Proizvedeno u Francuskoj
Vegan
Kozmetika se apsorbira i akumulira u vašem tijelu,
krvi i majčinom mlijeku...

100% prirodnog porijekla

Istraživanje iz 2017.godine pokazalo je da Francuskinje dnevno koriste 16 kozmetičkih proizvoda!

Tijekom gotovo 50 godina, oko 300 kg proizvoda se apsorbira kroz kožu.

 

Znanost je u pravu. Izvor jest kozmetika, ali odredište je... vaša krv, vaš urin i majčino mlijeko! Koliko dugo te molekule ostaju u vašem tijelu? Nitko ne zna, ali sve studije potvrđuju: svi smo mi zagađeni.

 

Sada kada to znate... što ćete poduzeti?

 

Vjerojatno, poput nas, prvenstveno želite koristiti biorazgradive sastojke. Zasigurno želite i da su 100% prirodni te da ih je certificirala neka neovisna organizacija. To je naš zadatak i tu ne pristajemo na kompromise.

*Studiju je provelo Sveučilište Zapadne Bretanje na temu „Procjena izloženosti francuskog stanovništva kozmetičkim proizvodima“.

 

Naš je zaštitni znak naša formulacija.

VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA KREIRANIH OD STRANE DOKTORA

Novexpert je prije svega istraživački centar kojeg vode znanstvenici. Kada znamo tko upravlja Novexpert-om lako nam je zamisliti njihove prioritete. Oni razvijaju proizvode koji su u skladu s njihovim znanstvenim uvjerenjima. Ne u marketinške svrhe.

Naš zaštitni znak je formula i ona mora biti utemeljena na našim saznanjima.

Utjelovljenje toga je Novaxyline, ekskluzivan patent inspiriran misterijom stogodišnjaka s otoka Okinawe, koji pomoću specifične znanosti- epigenetike, mjeri povezanost okoliša i aktivnosti gena.

Moramo biti jasni: mi stvaramo proizvode naših snova i nadamo se da i vi dijelite iste vrijednosti i želje.

Visoke koncentracije često garantiraju uspjeh: 25% kompleksa vitamina C, 1,6% čiste hijaluronske kiseline... manje riječi i više postotaka.

Vaša koža je osjetljiva, preosjetljiva

HIPOALERGENA FORMULA

Više od 50% žena diljem svijeta tvrdi da ima osjetljivu kožu. Manji se broj žena s time može pomiriti. Ovo je činjenica na kojoj temeljimo principe formulacije laboratorija Novexpert.

 

Možda niste upoznati, no europska pravila zahtijevaju da brendovi na svojim pakiranjima navedu dodane alergene samo ako njihova količina prelazi određeni prag. Ukupno ima 26 alergena i oni su često prisutni. Misija Novexperta je jasna: na našoj listi sastojaka nećete pronaći niti jedan alergen.

Zašto nešto raditi napola? S iznimkom Lip Up-a, gdje se test sluznice ne može provjeriti, svi Novexpert proizvodi su hipoalergeni. Dodatna mogućnost? Ne, to je obaveza za Novexpert.

 

*Alergeni navedeni u skladu s Prilogom 3 europskog (CE) nº1223/2009.

Ne morate se više odricati određenih proizvoda
zato što ste trudni.

NISU POTREBNE  MJERE OPREZA I UPOZORENJA ZA TRUDNICE I DOJILJE

Odgovorni smo za vas, a to znači da se stalno i u potpunosti „stavljamo u vašu kožu“. Bez obzira na vašu situaciju, ne morate dvojiti oko naše formule. Cijeli asortiman Novexpert njege za kožu ne zahtijeva nikakve mjere opreza, niti sadrži upozorenja za trudnice. Sve je jasno napisano, crno na bijelo.

Lažna uzbuna ili opravdana rasprava, sumnja u ovaj ili onaj sastojak dovodi vas do postavljanja pitanja. Novexpert nudi konkretan i umirujući odgovor da je linija za njegu kože 100% certificiranog, prirodnog podrijetla te da ne sadrži stotine kontroverznih molekula. (vidi više)

*Uz iznimku Boostera s vitaminom C.

Sve je zamišljeno i proizvedeno u Francuskoj.

 

FRANCUSKI „SAVOIR FAIRE“ (KNOW HOW) KOJI SU RAZVILI DOKTORI

Svaki put kada se vratimo s putovanja, čudimo se jedinstvenosti našeg svijeta. Kada govorimo o ljepoti, Francuska zauzima posebno mjesto i prirodno je da se oslanjamo na njenu moć u pogledu sveučilišta, znanstvenika i tehnologa. Isto tako i obrtnika, dizajnera, umjetnika... Budite sigurni, sve je zamišljeno i proizvedeno u Francuskoj.

RIJEČ OSNIVAČA NOVEXPERTA- CYRILLE TELINGE

*Novexpert je dašak slobode i angažiranosti. To je najmanje što možemo učiniti za Vas. Omogućavate nam da živimo u skladu s našim idealima, dok mi spajamo nepretenciozno s izuzetnim. Hvala vam puno!

Ako su ove riječi potaknule iskru znatiželje, dođite i istražite moj nepomirljivi i ponekad alternativni pogled na konvencionalnu ljepotu.  Zdravlje, blagostanje, prehrana i kozmetika...  Redovito dijelim razmišljanja o ovim temama u svojim postovima.

 

STRASTVENI STRUČNJACI

MI SMO PIONIRI I VODIČI, U NEPRESTANOJ POTRAZI ZA LJEPOTOM

Sada znate! Znanstveni časopisi su složni: naša su tijela u određenoj mjeri zagađena kozmetičkim proizvodima. Možemo li dalje nastaviti zatvorenih očiju- kao da je sve u redu? Naravno da ne.

Novexpert je uvijek bio oprezan prema uporabi štetnih spojeva, a sada je i znanost potvrdila naše stajalište. Sada je vrijeme da se vodimo našim instinktima.

Zalažemo se za usmjeravanje i informiranje potrošača o kozmetici na potpuno objektivan način. U našim detaljima o proizvodu pronaći ćete sve sadržane sastojke s jasnim objašnjenjem njihovih učinaka.

VRATITI MOĆ ZNANSTVENICIMA

U društvu je moć prečesto u rukama trgovaca i investitora. Ovo nije osuda, već istina.

Prije nego što je postao brend, Novexpert je prije svega bio istraživački centar, utočište za znanstvenike i liječnike čiji su prioriteti i formule odraz njihovih znanstvenih uvjerenja, a ne marketinških trendova. U Novexpertu, moć imaju oni koji kreiraju formule, a ne oni koji ih upakiravaju za prodaju.

U fokusu je proizvod, a ne ambalaža.

TVRTKA MORA IMATI SMISAO POSTOJANJA

Odgovorni smo prema svojim potrošačima i usuđujemo se reći ne besmislenim i beskorisnim inovacijama. Sretni smo što možemo biti slobodni i reći da dijelimo i prava i obveze.

O ciljevima Novexperta odlučujemo zajedno. Glavni osnivači su riješili dva najveća faktora stresa na radnom mjestu, pitanje smisla i osobnog zadovoljstva.

Izvrsnost u istraživanju u našim je genima. Ona je zahtjevna, ali i poticajna.

Ravnoteža između naših ciljeva i naših vrijednosti je smisao i krajnji cilj Novexperta.

Svi su uključeni u tu zajedničku svrhu. Zajednički odlučujemo o budžetu, zapošljavanju, podjeli dobiti, usmjeravanju istraživačkih tema, ali i cijeni proizvoda.