WEB TRGOVINA 100% PRIRODNIH PROIZVODA
Košarica
Ponuda

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Potrebno Kn za besplatnu dostavu

JEDNOM DAVNO

Ako je ovih nekoliko slika potaknulo vašu znatiželju, dođite i saznajte više u dnevniku Cyrille, osnivača Novexpert-a.

ODLUČITE SE DANAS,
NE PRISTAJTE VIŠE
NA KOMPROMISE

BESKOMPROMISNE FORMULE
100% prirodnog porijekla
Velika koncentracija aktivnih sastojaka osmišljenih od strane doktora.
Hipoalergen
Bez mjera opreza i upozorenja za trudnice i dojilje
Proizvedeno u Francuskoj
Vegan
Kozmetika se apsorbira i akumulira u vašem tijelu,
krvi i majčinom mlijeku...

100% prirodnog porijekla

Istraživanje iz 2017 godine otkrilo je da Francuskinje koriste 16 kozmetičkih proizvoda dnevno!
Tijekom gotovo 50 godina to odgovara količini od 300kn proizvoda koji se apsorbiraju kroz kožu.

Istraživanje je točno. Izvor je kozmetika, no nakraju to je.... vaša krv, vaš urin i majčino mlijeko! Koliko dugo te molekule ostaju u vašem tijelu? Nitko ne zna, ali studije su jednoglasne: svi smo izloženi.

Sada kada znate... Što ćete učiniti u svezi toga?

Vjerojatno poput nas želite odrediti najviše biorazgradive sastojke. Obviously of 100% natural origin and certified by independent organisations. To je naš angažman bez kompromisa.

*Study carried out by the Université de Bretagne Occidentale on “The probabilistic assessment of the exposure of the French population to cosmetic products”.

Naš zaštitni znak je formula.

Naš zaštitni znak je formula.

Velika koncentracija aktivnih sastojaka osmišljenih od strane doktora

Novexpert je prije svega istraživački centar kojime upravljaju znanstvenici. As it is they who run Novexpert it is easy to imagine their priorities. Izrađuju proizvode koji su u skladu s njihovim znanstvenim uvjerenjima. Ne za marketinške svrhe.

Naš zaštitni znak je formula i ona mora biti utjelovljenje naših saznanja. Najizrazitiji je Novaxyline, koji ima ekskluzivan patent. Inspiriran misterijom stogodišnjaka s otoka Okinawa-e, te se oslanja na specifičnu tehnologiju: epigenetiku koja mjeri povezanost okoliša i aktivnosti gena.

Budimo jasni: radimo proizvode za koje se nadamo da ćete dijeliti naš ukus i vrijednosti. Put do učinkovitosti često leži u visokim koncentracijama: 25% složenog vitamina C, 1,6% čiste hijaluronske kiseline, itd...

Vaša koža je osjetljiva, preosjetljiva

Hipoalergen

Više od 50% žena diljem svijeta tvrdi da ima osjetljivu kožu. Za manjinu reaktivna koža postala je norma. Ta činjenica leži u srcu povelje o formulaciji laboratorija Novexpert. 

Možda niste upoznati, no europska pravila zahtijevaju da brendovi na svojim ambalažama spominju dodane alergene, ako prelaze prag. Ukupan broj je 26,a ti alergeni su često prisutni. Novexpertov angažman je jasan: na našoj listi sastojaka nećete naći niti jedan alergen.

Zašto stvari raditi s pola srca? S iznimkom Lip Up-a, gdje se test sluznice ne može provjeriti, svi proizvodi su hipoalergeni. Dodatno jamstvo? Ne, obaveza za Novexpert.

* Alergeni navedeni u skladu s Prilogom 3 europskog (CE) nº1223/2009.

Ne morate se više odricat određenih proizvoda
zato što ste trudni.

Bez mjera opreza i upozorenja za trudnice i dojilje

Odgovorni smo za vas, a to znači da se stalno i u potpunosti stavljamo u vaše cipele. Bez obzira na vašu situaciju, ne biste trebali dovoditi u pitanje naše formule. Cijeli asortiman Novexpert njege kože nema nikakvih mjera opreza ili upozorenja za trudnice. Jasno je napisano crno na bijelo.

Lažna upozorenja ili opravdana polemika, sumnja u ovaj ili onaj sastojak dovodi vas do postavljanja pitanja. Novexpertov susretljiv odgovor je da je linija za njegu kože 100% certificiranog, prirodnog podrijetla i ne sadrži stotine kontroverznih molekula.(vidi više)

* Uz izminku Bustera ( pojačivaća) s vitaminom C.

Sve je zamišljeno i napravljeno u Francuskoj.

FRENCH SAVOIR FAIRE DEVELOPED BY DOCTORS

Svaki put kada se vratimo s putovanja čudimo se jedinstvenosti našeg svijeta. Francuska zauzima posebno mjesto when it comes to beauty and we naturally draw on its excellence through universities, researchers and technicians. Ali i kroz zanatlije, kreatore i ponekad umjetnike...budite sigurni sve je zamišljeno i napravljeno u Francuskoj.

Riječ od Cyrille-a osnivača novexperte-a

" Novexpert is a breath (wind) of freedom and engagement. To je najmanje što možemo učiniti za vas. You allow us the ultimate luxury of living according to our ideals, to combine the unpretentious with the remarkable. Hvala vam puno!"

Ako su ove riječi potaknule iskru znatiželje, dođite i istražite moj unapologetic i ponekad alternativni pogled na konvencionalnu ljepotu. Zdravlje, wellbeing, prehrana i kozmetika... Redovito dijelim razmišljanja o ovim temama u svojim postovima.

STRASTVENI STRUČNJACI

WE ARE PIONEERS, TRAILBLAZERS (OR PATHFINDERS,) INEXHAUSTIBLE
‘’BEAUTY SEEKERS‘’

Sada znate! Znanstveni časopisi su kategorični: naša su tijela u određenoj mjeri onečišćena kozmetičkim proizvodima. Je li još uvijek moguće dalje nastaviti zatvorenih očiju- as if nothing is amiss? Naravno da ne.

Suočeni s tim zagađujućim kemikalijama, Novexpert je uvijek bio oprezan, te je sada i znanost potvrdila naše stajalište. Sada je vrijeme da budemo u skladu s našim instinktima.

Zalažemo se za usmjeravanje i informiranje potrošača o kozmetici na istinski objektivan način. U našim detaljima o proizvodu naći ćete sve sastojke s jasnim objašnjenjem njihovih principa djelovanja.

Power to the researchers

U društvu je moć prečesto u rukama trgovaca i investitora. Ovo nije pogrdna osuda, već istina.

Prije nego što je postao brend, Novexpert je prije svega istraživački centar. Utočište za istraživače i liječnike čiji se prioriteti i formule odražavaju na njihova znanstvena uvjerenja, a ne marketinške trendove. U Novexpertu moć leži u onima koji kreiraju formule, a ne one koji ih upakiravaju za prodaju.

Sve je u proizvodu, a ne u prodaji (ambalaži).

KOMPANIJA MORA IMATI ZNAČAJ

Odgovorni smo svojim potrošačima i usuđujemo se reći ne besmislenim i beskorisnim inovacijama. Sretni smo što možemo biti slobodni i reći da dijeljenju prava i obveza.

Ciljevi Novexperta odlučuju se kolektivno. Glavni osnivači su riješili dva najveća faktora stresa na radnom mjestu – pitanje smisla i osobnog zadovoljstva.

Izvrsnost u istraživanju je u našem DNK: zahtjevna, ali poticajna. Održavanje ciljeva i naših vrijednosti u ravnoteži je sredstvo and the end of Novexpert. Svi su uključeni u tu zajedničku svrhu. Zajedničke odluke su u svezi budžeta, zapošljavanja, podjele dobiti, usmjeravanja istraživaćkih tema, pa i u svezi cijene proizvoda.