Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Collagen 17: tajna mladosti vaše kože napokon je otkrivena

Collagen 17: tajna mladosti vaše kože napokon je otkrivena

Collagen 17, nepoznat u kozmetici, igra važnu ulogu protiv starenja koju samo mi možemo potaknuti! Otkrijmo kako.

Ova izvanredna nepoznanica u kozmetici visoko je cijenjena u dermatologiji zbog svoje važne uloge u borbi protiv starenja koju samo mi možemo potaknuti. Otkrijmo kako s Novexpert doktorima.

 

Collagen 17, kolagen kakav nije ni jedan drugi

Svjedoci ste kozmetičke revolucije! Liječnici Novexpert odbacili su kozmetičku knjigu ističući djelovanje kolagena koji se nalazi u... epidermisu protiv starenja! Kolagen 17.

Svima je poznat kolagen u dermisu, drugom sloju kože, a ta su vlakna neophodna za održavanje čvrstoće i elastičnosti lica. Ali nitko nije tražio dalje... osim nas.

Od dermatologije do kozmetike, samo je jedan korak …

Utabanih staza. Tijekom razvoja našeg najnovijeg noviteta, Pro-Collagen Booster Seruma, pomno je ispitano stotine publikacija. Jedna od njih privukla je našu pozornost: istakla je izvanredna svojstva kolagena 17 protiv starenja.

Njegovo ime je 17, collagen 17

Koja je uloga ovog supertajnog agenta u borbi protiv starenja? Kao pravi organizator, osigurava da se vaša koža obnavlja na redovit i homogen način¹. Bez njega se stanice kože množe na anarhičan način, što na kraju dovodi do tanje kože koja brže stari.

Čak ni heroji nisu vječni

Baš poput svojih rođaka, kolagena dermisa, Kolagen 17 ne izbjegava proces starenja. S godinama njegova koncentracija u epidermisu može pasti za 60%². Kao rezultat toga, epidermis postaje tanji, a bore se pojavljuju.

 

Postoji li molekula koja stimulira kolagen 17?

Doista, ponosno objavljivanje ovog otkrića neće vam ukloniti bore zamahom čarobnog štapića. Osim ako ne vjerujete našim stručnjacima...

Otkrili smo da Novaxyline, kompleks patentiran od strane Laboratoires Novexpert, povećava sintezu kolagena 17 za 130%*! Vaša koža je deblja i zaštićenija nego kad ste bili mladi.

Bolje pripazite na svoje bore!

Ovo otkriće sadržano je u našoj najnovijoj inovaciji, Pro-Collagen Booster serumu. Uključuje naš novi koncept protiv starenja: jačanje kolagena u DERMISU I EPIDERMISU za potpuni pristup starenju kože. A rezultati govore sami za sebe: -38% bora nakon 28 dana korištenja.

 

Kolagen i vitamin C, pobjednička kombinacija za bore

Bez vitamina C nema kolagena. Naše ga tijelo nije moglo proizvesti nekoliko tisućljeća. Rješenja? Kozmetika, naravno, ali i hrana. Ovisno o sezoni, konzumirajte više zelenila, kelj i brokulu, a jela začinite peršinom. Što se voća tiče, odaberite kivi s jugozapada, goji bobice ili crni ribiz.

Što se tiče beauty rutine, otkrivamo trik naše voditeljice istraživanja i razvoja: svako jutro ona nanosi Booster serum s vitaminom C i Pro-Collagen Booster serum navečer. Kao rezultat toga, zahvaljujući ova dva zvjezdana aktivna sastojka protiv starenja, čak se ni njezine fine bore više ne usuđuju podići glavu!

A budući da smo mi u Novexpertu uvjereni kako je najbolji način da dobro postupate sa svojom kožom dobro je upoznati, prepustite se najnovijoj dijagnozi koju su razvili naši liječnici.

Reference
1 Langton, A. K. (2016, June). The impact of intrinsic aging on the protein composition of the dermal-epidermal junction. Mechanisms of Ageing andDevelopment, 14-16. doi:https://doi.org/10.1016/j.mad.2016.03.006
2 (Emi K NIshimura, 2019) Stem cell competition orchestrates skin homeostasis and ageing Nature, https://doi.org/10.1038/s41586-019-1085-7
 
*In vitro Test
**Clinical test –2 applications per day– 25 volunteers – 28 days