Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Dodaci prehrani i ljepota

Dodaci prehrani i ljepota

Već dugo je poznato kako se ono što jedemo odražava na naš izgled.

Kremice i tonici nisu dovoljni kako bi naša koža izgledala zdravo i lijepo.

Ubrzan način života koji je obilježen stresom, neuravnoteženom prehranom, nedovoljnom količinom sna  i sjedilačkim načinom života negativno utječe na našu kožu.

Kad ne stignemo unijeti dovoljne količine nutritivnih tvari u organizam, posežemo za suplementima. U Francuskoj je vrlo popularno uzimati suplemente. Važno je prije stavljanja na tržište ispitati djelotvornost suplemenata.

Novexpert u ponudi ima tri dodatka prehrani. Clear skin – Čista koža za kožu sklonu aknama, Plumped-up skin za suhu kožu s borama te Strong hair za oslabljenu kosa i kosu koja opada.

Po čemu su Novexpert dodaci prehrani drugačiji od ostalih?

Novexpert dodaci prehrani testirani su kliničkim studijama. Prilikom proizvodnje iz njih je isključeno 600 sastojaka koji se nalaze na popisu zabranjenih.  Sadrže 100 % pojačane titrirane ekstrakte biljaka dok su kod drugih ekstrakti biljaka ponekad pojačani, ali jako rijetko titrirani. Na Novexpert dodacima prehrani provedene su kliničke studije.

 

Clear skin – Čista koža dodatak prehrani

Sadrži djelatne tvari koje reguliraju enzim 5-alfa-reduktaze: ekstrakt čička i ekstrakt koprive, zatim čičak, mlijeko čička, vitamin B5, C i E koji smanjuju oksidaciju lipida. OPC sjemenki grožđa i cink smanjuju prisutnost bakterije C. acnes.

Kliničke studije pokazale su sljedeće rezultate: 100% korisnika potvrdilo je vidljive pozitivne rezultate, 67% njih je primijetilo smanjenje sebuma u 8 tjedana dok je 47% njih primijetilo smanjenje crvenila.

Plumped – up popunjena koža dodatak prehrani

Sadrži aktivne tvari koje utječu na stimulaciju matičnih stanica kao što su kvercetin i vitamini B3 i C.

Tu su i aktivne tvari koje uklanjaju stare tzv. “zombi” stanice: resveratrol, kvercetin i vitamin B3. OPC sjemenki grožđa, selen te vitamini B3, B5, B8, C i E smanjuju kroničnu upalu.

Kliničke studije pokazale su kako je 100% ispitanika primijetilo vidljive rezultate, 25% ispitanih je primijetilo manje bora, a  39% izjavilo je kako su primijetili poboljšanje stanja kože.

Strong hair – Snažna kosa dodatak prehrani

Sadrži patuljastu palmu, cink, koprivu i vitamin B2 koji inhibiraju djelovanje 5-alfa-reduktaze. OPC sjemenki grožđa, selen, te vitamini B5, C i E potiču krvotok te šire kapilare, a cink i kopriva reguliraju višak sebuma.

Kliničke studije pokazale su kako je čak 100% ispitanih primijetilo vidljive rezultate, 70% njih je primijetilo manje opadanja kose u 8 tjedana,a za 328% primijetili su rast nove mlade kose.

Svi Novexpert  dodaci prehrani sadrže qr code koji pruža savjete za prehranu, tjelovježbu i stil života vezanu za određenu problematiku kože ili kose.