Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Eksfolijacija i dubinska njega kože zimi

Eksfolijacija i dubinska njega kože zimi

Eksfolijacija i dubinska hidratacija zimi čine osnove njege kože. Ne piše se često o povezanosti ova dva skincare koraka, pa je malo poznato da jedan bez drugog neće imati optimalno djelovanje. Zašto je tome tako?


Cilj svakog hidratantnog proizvoda je da hidratizira što dublje slojeve kože, ali postoji nešto na našoj koži što i najdjelotvornijih proizvodima za hidrataciju može umanjiti djelovanje - mrtve stanice kože. Iako su nam prijeko potrebne kao dio zaštitnog sloja naše kože, previše njih može ometati optimalnu apsorpciju aktivnih sastojaka u kozmetici.


Tu na scenu stupa eksfolijacija. Iako se češće spominje kao odlično sredstvo za postizanje zdrave, sjajne i glatke kože, eksfolijacija nam također pomaže poboljšati prodiranje aktivnih sastojaka iz kozmetike u kožu. Ovo njeno djelovanje je zanemareno, a izuzetno bitno, pogotovo kada pričamo o hidrataciji - želimo da hidratantni sastojci prodru što dublje u kožu.


Kako bi odabrali proizvode koji će nam pomoći postići najbolje od naše kože, Novexpert je u te složio poklon paket za dubinsku njegu i hidrataciju u kojem vas čekaju dva bestselera: Expert Exfoliator maska&peeling i Repulp maska.


Expert Exfoliator maska&peeling

Ovaj proizvod je kombinacija najnježnije kemijske i mehaničke eksfolijacije za odlične rezultate čak i na osjetljivoj koži. Prvo se nanosi kao maska, kako bi nježni glukonolakton (PHA) i ekstrakt papaje omekšali veze između mrtvih stanica kože. Nakon proteka 6-8 minuta, proizvod se nježno umasira u kožu, pri čemu prah marelice i bambusa te čestice jojobe nježno uklanjaju mrtve stanice kože. 


Već nakon prve primjene primjećuje se da je koža zaglađenija, a redovitom primjenom (3x puta tjedno) tijekom nekoliko tjedana možete primijetiti:


  • Koža je osjetno mekša
  • Koža izgleda svježije, sivilo i umor nisu više prisutni
  • Ten je ujednačeniji


Repulp maska

Nakon eksfolijacije, slijedi hidratacija - ovim redoslijedom ćemo osigurati najbolje djelovanje hidratantnih sastojaka. Novexpert je u ovoj maski spojio tri moćna hidratora - hijaluronska kiselina, aloe vera i glicerin tvore hidratantnu trijadu koju je teško nadmašiti. Kako bi potencirali obnavljajuće i umirujuće djelovanje ovih sastojaka, Novexpertovi formulatori su obogatili ovu masku bisabololom i biljnim ekstraktima. Među ostalim, tu su mjesto našli ekstrakt zelenog čaja, brokule i nara, izuzetno poznati sastojci u azijskoj kozmetici.

Učinak? Koža odmah nakon nanošenja postaje jedrija, a fine linije uzrokovane dehidracijom su popunjene. Ubrzo nakon početka korištenja ćete primijetiti da je koža i na dodir nježnija, a make up puno ljepše sjeda na nju.


Savršen duo za zimske dane

Vjerujem da je do sad jasno zašto je ovaj dvojac savršen izbor za njegu tijekom zime, kada je koža dehidrirana i nadražena grijanjem i hladnim vjetrom te želimo dubinsku hidrataciju i eksfolijaciju bez narušavanja zaštitne barijere kože. Pogotovo su korisni za prilike u kojima želimo posebno zablistati i postići što bolji izgled make upa na licu.


Stoga, možete biti sigurni da ovo nije samo zimska romansa - ovaj duo će vas sigurno nastaviti pratiti kao stalni dio vašeg kozmetičkog ormarića kroz sva godišnja doba.