Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Idealni tretman vaše kože na zimovanju

Idealni tretman vaše kože na zimovanju

Potrebe vaše kože mijenjaju se u skladu s mijenjanjem godišnjih doba. Klima i vremenski uvjeti utječu na vašu kožu. Zimi koža zahtjeva bogatiju njegu koja će nahraniti i zaštiti kožu od vanjskih utjecaja.
Ako odlazite na skijanje, ne zaboravite sa sobom ponijeti kozmetiku koja će štiti, njegovati i hraniti kožu vašeg lica.


Omege u njezi kože
Postoji pet omega masnih kiselina i svaka ima svoje djelovanje u njezi kože. S njima se jača lipidna barijera. Omega masne kiseline doprinose sintezi kolagena i sintezi ceramida.


Omega 6 i 9
Ove dvije omege nalazimo u hrani. Orašasto voće, maslinovo ulje, suncokretovo ulje… One intenzivno njeguju kožu.
Omega 3
Doprinosi zaštiti od štetnog zračenja UV zraka te smanjuju proizvodnju čimbenika upale. Losos i lanene sjemenke obiluju omega 3 masnom kiselinom.
Omega 5 i 7
Ove dvije omege vrlo su posebne jer utječu na dubinsku regeneraciju kože i djeluju protiv starenja kože. Omega 5 nalazi se u naru i ima antioksidativno djelovanje. Omega 7 vrlo je dragocjena jer ima pozitivan utjecaj na opekline, ali njeguje i zdrave stanice. Nalazimo je u biljci pasji trn.


Novexpert linija s Omega masnim kiselinama ima pet proizvoda i svaki od njih sadrži svih pet omega masnih kiselina.


Novexpert Booster serum s 5 omega
Serum koji dubinski njeguje kožu te djeluje na znakove starenja. Namijenjen je normalnoj i suhoj koži. Koža je nježnija i nahranjenija. Serum s 5 omega zimi ćete rado miješati s losionom za tijelo te na taj način unijeti njegu s omegama ne samo u rutinu njege kože lica, nego i u rutinu njege kože tijela. 

Novexpert ulje za čišćenje s 5 omega
Ulje koje čisti, ali i dubinski njeguje, a pri tome ne masti kožu. Namijenjeno je svim tipovima kože. Nakon čišćenja koža je hidratizirana. Ovo ulje povećava osjećaj ugode na koži.


Novexpert bogata krema za zaštitu
Krema koja dubinski hrani, a ne masti kožu. Inspiracija za aktivne sastojke u ovoj kremi bila je Vernix Caseosa (sirni maz). Vernix Caseosa je tekućina koja se nalazi na dječjoj koži prilikom rođenja. Uloga te tekućine je zaštita kože. Krema za zaštitu s omegama namijenjena je normalnoj i suhoj koži. Koža je vidljivo zaglađenija. Ispitani korisnici izjavili su kako im se povećala ugoda na koži te kako im je koža čvršća.


Novexpert ekstra bogata krema za oporavak
Već poslije jedne primjene smanjena je suhoća kože. Kao i kod bogate kreme za zaštitu, za aktivne sastojke inspiracija ekstra bogatoj kremi bila je Vernix Caseosa. Poslije korištenja ekstra bogate kreme lipidi u koži narasli su za 88%. Koža je nježnija i čvršća, a ujedno joj se smanjuje suhoća.


Novexpert SOS maska – ultra njegujuća
Maska koja pomaže izrazito suhoj koži, obilježenoj ljuskicama. SOS maska namijenjena je normalnoj, suhoj i jako suhoj koži. Idealna je poslije skijanja ili surfanja. Nakon obnove SOS maskom, koža je mekana poput bebine. Uz to korisnici su izjavili kako je koža dubinski nahranjena i čvršća poslije petnaest dana korištenja.