Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Kako njegovati masnu kožu?

Kako njegovati masnu kožu?

Masna koža zahtijeva posebnu rutinu njege.

Povećano izlučivanje sebuma, masni sjaj, akne i prištići su samo neki od pokazatelja masne kože. Zapravo masnoća koju proizvodi naš organizam ima neke pozitivne utjecaje kao što su smanjenje dehidracije i mekanija koža, no često izlučivanje sebuma bude prekomjerno što rezultira masnim sjajem. U nastavku otkrijte koja je to Novexpert linija pravi borac u borbi protiv masne kože, akni i prištića.
Trio zinc linija
Upravo cink je sastojak koji je prepoznat po svojim brojnim prednostima i upotrebljavan u dermatologiji te je tradicionalna komponenta liječenja i sprječavanja nastanka akni i nepravilnosti.
Gel za umivanje
U skincare rutini masne kože prvi i osnovni korak je čišćenje lica. Gelovi za umivanje odnosno čistači u većini slučajeva budu dosta agresivni te zbog toga izazivaju iritacije i isušuju kožu.
Trio zinc gel za umivanje je gel koji umiruje, nije agresivan i ima efekt matiranja koji ne izaziva suhoću. Preporuka korištenja je jednom dnevno, no u slučaju vrlo masne kože, može dva puta dnevno.
Fluid i Gel
Purifying Fluid i Gel sadrže cink u 3 različita oblika (glukonat, laktat i PCA) u vrlo visokoj koncentraciji. Ova dva proizvoda djeluju na uzroke i posljedice nepravilnosti, također imaju anti age djelovanje te uklanjaju nečistoće. Purifying Fluid se preporučuje kod suhih klima i tijekom zimskih mjeseci, dok Gel kod vlažnih klima i tijekom ljetnih mjeseci. Oba proizvoda su prikladna za jutarnju ili noćnu rutinu.

Trio zinc njegujući piling
Nekad je u skincare rutinu potrebni uvesti piling kako bi naša koža “prodisala”. Ovaj piling pruža površinsku i dubinsku obnovu za dugotrajno djelovanje protiv starenja i nesavršenosti.

Na bazi je kiselina AHA i PHA te u kombinaciji s polisaharidima pojačava eksfolijaciju.

Jednako je učinkovit protiv bora i nesavršenosti, lagane je teksture (bez alkohola), a njegova učinkovitost je nevjerojatna. Korištenje se preporučuje tijekom zimskih mjeseci i prijelaznih razdoblja, zato jer je u tom periodu smanjeno sunčevo zračenje. Prilikom izlaganja suncu potrebno je staviti SPF.
Način primjene: mjesec dana svaku večer, pričekati 5 minuta nakon čišćenja lica, nakon perioda od mjesec dana, napraviti pauzu.

Ispočetka, nepravilnosti se mogu povećati, to je često znak dubinskog čišćenja kože.