Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

KOZMETIČKI "POST" DA OSTANEMO MLADI?

Post s hranom da, ali treba li postiti s kozmetikom?

Svima nam je poznat post kada je riječ o hrani i ja ga redovito prakticiram, iako sam još daleko od statusa master yogija. S druge strane, o „kozmetičkom postu“ znamo puno manje. Započeo sam s praksom i ovog tipa posta, na način da 2 noći u tjednu, tijekom tuširanja, koristim samo Hydro-biotic nježno mlijeko za čišćenje. To je to! Čista, svježa i u potpunosti prirodna koža… Povremeno čak primijenim i „kozmetički post“ u trajanju od 24h, najčešće tijekom vikenda, kada koristim samo jednu kremu ili čak ništa!

I'm fasting too!

KOJE SU PREDNOSTI „KOZMETIČKOG POSTA“?

Znanost se još nije izjasnila po pitanju ove teme. Međutim, s biološkog gledišta, potpuno je jasno da izmjena korištenja njege i perioda „kozmetičkog posta“, doprinosi održavanju autonomije kože da očuva antioksidativnu i nutritivnu obranu.

Urbana legenda kaže da se koža „ulijeni“ s pretjeranom primjenom kozmetičkih proizvoda… Ono što je neosporno jest da će dobre bakterije na našoj koži cijeniti predah, ukoliko koristite proizvode sa snažnim sintetskim konzervansima (što nije slučaj s Novexpert proizvodima).

Sa psihološkog gledišta, ovo je možda početak jednog oblika slobode. Oslobodite se kozmetičke rutine koja nikada nije dovedena u pitanje. Promislite ponovno o zdravlju i ljepoti vaše kože iz novog ugla: Što ZAISTA treba mojoj koži?

Ostavljam vas da razmislite o tome koja je kozmetika esencijalna za vas. U međuvremenu, iako ne znamo kada će se drugi krug lokalnih izbora održati, ja glasam: Da „kozmetičkom postu“ kako bi ostali mladi!