Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Ljetna rutina za njegu kože, što nositi na putovanje?

Ljetna rutina za njegu kože, što nositi na putovanje?

Kalendarski nam se već bliži sredina ljeta, a vrućine su na vrhuncu. Godišnji odmori su također uzeli maha, te se nadamo kako mnogi od vas uživaju negdje na moru sa koktelčićem u ruci. I vrapci na grani već znaju kako je obavezno prilikom izlaganja suncu zaštiti se i staviti SPF, no osim toga bitna je i njega kože tijekom ljetnih mjeseci. Velike vrućine i jako sunčevo zračenje samo su neki od faktora koji utječu na našu kožu, osobito lice.  U ovom blogu pisat ćemo vam o njezi kože lica tijekom ljetnih mjeseci i otkriti koji su to proizvodi koji će vas njegovati ovaj period.

Booster C

Naša koža zaista treba vitamin C preko ljeta. On djeluje kao antioksidans, stimulira sintezu kolagena i pomaže u uklanjanju mrlja s kože. Mnogi navode kako bi trebalo izbjegavati vitamin c tijekom ljeta, no to je iz razloga zato što proizvodi koji sadrže vitamin c budu prekiseli i nisu stabilizirani. Sunce uništava vitamin C u koži, što dovodi do preuranjenog starenja kože. Naš praktičan i jedinstven Booster C serum certificirano nije fotosenzibilan i nije fotoalergen (može na sunce tijekom ljeta). Može se nanositi i ispod kreme za sunčanje i/ili kao sredstvo za njegu nakon sunčanja.

 

Booster HA

Vrlo je bitno pružiti koži dnevnu dozu hidratacije nakon izlaganju suncu. Hijaluronska kiselina, najbitnija je molekula odgovorna za mladolik izgled vaše kože. Naš hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom uklanja znakove starenja te daje volumen vašem licu, a nadimak koji je dobio je „zračni jastuk“. Booster se može nanositi sam ili prije nanošenja hidratandne kreme, jednom do dva puta dnevno.

 

Reulp Maska  

Prava hidratantna bomba, za popunjavanje lica i uklanjanje bora je Repulp maska. Ova maska se smatra SOS proizvodom za njegu kože, a idealno je rješenje za vaše lice nakon izlaganja suncu. Možete ju staviti 15ak minuta na prethodno očišćeno lice ili čak preko noći. Ovu masku možete koristiti onoliko često koliko je to vašoj koži potrebno.

 

Vodice

Svaka ženska torba tijekom ljeta trebala bi skrivati jednu vodicu, bilo za umirivanje, detox ili osvježenje, ovisno o vašem tipu kože. Vodice su odličan način da se rashladite tijekom ljeta.

Ako imate problema sa crvenilom ili svrbežom, tu je naša vodica iz magnezij linije za umirivanje. Za bolji efekt stavite vodicu preko ljeta u hladnjak.

Ukoliko želite pružiti licu detox i osvježenje, a da pritom imate blistav ten, tu je vodica sa polifenolima.

Zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja, za smanjenje izlučivanje sebuma,  i kao fiksator šminke kako bi postigli efekt matiranja, tu je triozinc vodica

Za hidrataciju, kao podloga za šminku i fiksator šminke, a ujedno i s aktivnim sastojcima protiv starenja tu je tonik vodica s hijaluronskom kiselinom.