Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Nova era borbe protiv hiperpigmentacija

Nova era borbe protiv hiperpigmentacija

90% nas će se kroz život susresti s neugodnim znakom starenja - hiperpigmentacijama, tamnim mrljama na koži

Hiperpigmentacije nastaju kada koža poveća proizvodnju tamnog pigmenta melanina radi starenja, nezaštićenog izlaganja suncu, upalnog procesa (akne), oštećenja ili pod djelovanjem hormonskih promjena.

Koji god bio njihov uzrok, narušavaju estetiku lica i želimo ih ukloniti, zar ne? 


Mnogo sastojaka odlično djeluje na hiperpigmentacije, ali neki su nepravedno ostali u sjeni - polifenoli iz zelenog čaja. EGCG je najjači među njima, 8 puta jači antioksidans od resveratrola s djelovanjem na:

  • Hiperpigmentacije
  • Sivilo i umor
  • Prevenciju starenja 

Za razliku od uobičajenih sastojaka koje koristimo protiv hiperpigmentacija, EGCG je pogodan za korištenje čak i kod najosjetljivije kože, te siguran za trudnice i dojilje. Zvuči savršeno, zar ne?


Problem je što je izuzetno nestabilan i nije topiv u vodi, što kozmetičkim kemičarima otežava rad. No, Novexpert tim je prihvatio izazov i nakon mnogo rada i truda postigao EGCG koji je 30x topljiviji u vodi i 200x stabilniji. Sad EGCG (i naša koža) može zasjati u svom punom sjaju novoj Novexpert liniji s polifenolima:

 DARK SPOT KOREKTOR

Uz EGCG, ovaj korektor sadrži i protein koji prirodno nalazimo u našim dlanovima, a koji sprečava proizvodnju melanina. Odličan je izbor za hiperpigmentacije koje sporo prolaze jer u samo 28 dana korištenja smanjuje hiperpigmentacije za 84%.

Ovaj moćni serum u sebi sadrži EGCG i sastojke koji štite kolagen, a istraživanja daju nevjerojatne rezultate njegova djelovanja. U manje od 2 mjeseca korištenja je površina hiperpigmentacija smanjena za 96%, bore su smanjene 34%, a koža 19% blistavija.

Inovativna formula povećava proizvodnju proteina koji održava naše tabane i dlanove svjetlima za čak 30%. Uz to, štiti kožu od zagađenja koje je svuda oko nas, a uzrokuje starenje i neujednačenost tena. Dokaz? 100% ispitanika u Novexpertovom istraživanju je potvrdilo da im je ten blistaviji i ujednačeniji!


A što s vitaminom C? Ima li slavni antioksidans, poznat po svom djelovanju na hiperpigmentacije, još uvijek mjesto u našoj rutini? Naravno da ima!


Za zdravlje kože je preporuka kombinirati što više različitih antioksidansa (baš kao i u prehrani), pa se EGCG i vitamin C međusobno nadopunjuju. Oba će djelovati na sprečavanje starenja i blistavost kože, ali razlika je u fokusu:


  • Novexpert vitamin C djeluje na manjak sjaja i sivi, umorni izgled kože, a uz to će pomoći i ujednačavanju tena i smanjenju hiperpigmentacija.
  • Novexpert linija s polifenolima je fokusirana na ujednačavanje tena i uklanjanje hiperpigmentacija, a posljedično će pomoći smanjiti sivi i umorni izgled kože.

Koju god liniju odabrali, možete biti sigurni da je riječ o veganskoj kozmetici sa 100% prirodnim sastojcima, visokim udjelom aktivnih tvari, sigurnoj za trudnice i dojilje te prilagođenoj čak i najosjetljivijoj koži.