Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Omega kiseline - vaši saveznici protiv suhe i dehidrirane kože zimi

Omega kiseline - vaši saveznici protiv suhe i dehidrirane kože zimi

Muči vas neugodan osjećaj zatezanja kože? Možda se vaša koža čak i peruta od suhoće, izgubila je svoj sjaj, jako je osjetljiva… Zašto se ovo događa?


Zaštitna barijera naše kože je velikim dijelom građena od lipida, a među najbitnijim lipidima su - omega kiseline. Suhi zrak grijanja i hladni vjetrovi zimi uzrokuju gubitak omega iz naše kože, što dovodi do navedenih neugodnih simptoma.


Kad tome pridodamo činjenicu da prehranom unosimo tek 30% potrebnih omega, a stres, zagađenje i pušenje nam ih oduzimaju oko 50% - jasno je da naša koža vapi za omega kiselinama u svakodnevnoj rutini njege, pogotovo zimi.


Uz to, redovito korištenje omega kiselina pruža i druge brojne druge dobrobiti. 


Dobrobiti omega kiselina za kožu

Postoji 5 vrsta omega - 3, 5, 6, 7 i 9. Zajedno, imaju mnogo dobrobiti za vašu kožu:


  • Jačaju kožu
  • Smanjuju znakove starenja (fine linije i bore)
  • Omekšavaju, zaglađuju te umanjuju suhoću kože
  • Zadržavaju vlagu u koži i tako sprečavaju dehidraciju
  • Regeneriraju oštećenu i smiruju iritiranu kožu
  • Postoje tvrdnje da čak mogu pomoći regulirati prekomjernu proizvodnju sebuma

Kako bi dobili sve dobrobiti omega kiselina u njezi kože, poželjno je koristiti svih 5 vrsta omega u rutini njege. No, tu nalazimo dva problema.


Prvi je taj što se neke omege nalaze samo u cijenjenim, visokokvalitetnim uljima te se malo koji laboratorij upušta u proizvodnju takvih proizvoda.


Drugi problem je to što su često proizvodi s omegama neprilagođeni masnoj koži, a baš  masna koža je često isušena agresivnim tretmanima i vapi za omegama u njezi.


Srećom, Novexpert se dosjetio rješenju oba problema!


Inovativne formulacije s omega kiselinama

Novexpertova linija s omegama sadrži svih pet omega, kako bi pružila što obuhvatniju njegu svim tipovima oštećene kože.


Novexpert Booster serum s 5 omega sadrži rijetka i cijenjena ulja bogata omegom 5 i 7, te pruža izvanredne rezultate. Već nakon prvog korištenja, koža je mekana, smirena i baršunasta na dodir, a suhi dijelovi su manje izraženi.

Primjena mu je široka - umiješajte nekoliko kapljica u kremu za lice, ruke ili tijelo, i riješite se suhe kože.


Omega ekstra bogata krema za oporavak kože u sebi sadrži jednu drugu tajnu - formulaciju inspiraranu vernix caseosom, sirastim mazom koji štiti kožu novorođenčadi od vanjskih utjecaja. Ovaj nevjerojatan kompleks pomaže ovoj kremi djelovati čak i na duboke bore. Savršena je za zrelu kožu, pošto je u dobi od 50 godina koža već izgubila do 40% lipida. No, odmah nakon primjene ove kreme, razina lipida u koži se povećava za čak 88%!

Ukoliko vam je ipak potrebna nešto laganija krema, Novexpert je za vas pripremio Omega bogatu kremu za zaštitu, koja također sadrži svih 5 omega kiselina te kompleks sastojaka inspiriran vernix caseosom.

A što je s masnom kožom? Ona često ne trpi teške kreme bogate uljima, a baš omega kiseline iz ulja su joj prijeko potrebne.


Novexpert je osmislio nevjerojatnu Omega SOS ultra-njegujuću masku za kožu koja se ispire nakon 15.-20 minuta djelovanja, ali njene dobrobiti ostaju. Odmah nakon nanošenja, razina lipida u koži raste za 65%, a sat vremena kasnije nastavlja rasti na preko 91%! I ovdje zasluge uzima kompleks sastojaka inspiriran vernix caseosom - novo čudo iz Novexpert laboratorija!

A ako tražite nježniji način skidanja šminke i čišćenja lica - tu je Novexpert omega ulje. Nježno skida čak i vodootporni make up, a ne narušava zaštitnu barijeru vaše kože. Dapače, već nakon nekoliko korištenja ćete primjetiti njegove njegujuće učinke - pravi 2 u 1 proizvod koji pruža i čišćenje i njegu!

Novexpert se pobrinuo da svatka koža nađe nešto za sebe u omega liniji, na nama samo ostaje da se pobrinemo da je naša koža dobila sve potrebne omega kiseline u njezi.