Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

PRIJE ČITANJA BLOGA POTREBAN JE MALI UVOD...

OVO JE MOJ PRVI BLOG I POTPUNO TAPKAM „U MRAKU“.

Napokon, Novexpert ima svoj blog! Bit ću iskren i priznati da nisam posve navikao pisati o svojim iskustvima, mišljenjima i naravno nedoumicama...

ZAŠTO SLIKE SURFANJA?

Naime, otkrit ćete više u mom drugom blogu, ali da vam zaintrigiram: sjajne (uspješne) priče često nastaju slučajno, a surfanje je igralo ključnu ulogu u stvaranju Novexperta….

 



MOJE 1.OBEĆANJE: VI NEMATE VREMENA, ALI MI IMAMO…

… jer je to naša strast: istražujemo mnoštvo znanstvenih publikacija na temu biologije, genetike i zdravlja, iako se možda ne bave direktno kožom... Knjižnica u našem istraživačkom centru prepuna je knjiga čiji autori nisu samo liječnici i znanstvenici, već i naturopati i psiholozi.

Ove su knjige neprocjenjive vrijednosti u kontekstu razvoja naših proizvoda. Također nam pružaju ideje koje možemo usvojiti u svome svakodnevnom životu. Teme koje dijelimo s vama kako bi svima bilo ljepše.


 

 

MOJE 2.OBEĆANJE: TOPLO ILI HLADNO!

Prvo ću pokušati izbjeći predrasude. Drugo, u svemu me pokreću moja uvjerenja. Pomažu mi da odaberem između utemeljenih znanstvenih činjenica koje su ponekad kontradiktorne:

  • Trebamo li jesti ribu koja je dokazano dobra za zdravlje, a opet vrlo često kontaminirana štetnim tvarima?
  • Trebamo li svakodnevno uzimati vitamine jer često patimo od manjka, dok studije istovremeno sugeriraju da bi to moglo biti opasno ...?
  • Trebamo li nanositi slojeve kozmetičkih preparata prateći korejski primjer, ili pak ne nanositi ništa?

DOBRODOŠLI U NOVEXPERT!

Ukoliko ste pročitali moj prvi blog, dalje će biti lakše

 

SLIJEDI NASTAVAK...

2. i 3. blog tekstovi će se više orijentirati na porijeklo Novexperta. Što vam više mogu obećati, osim da ću vam ispričati priču, našu priču, u nadi da će vas zaintrigirati i van teme zdravlja kože.