WEB TRGOVINA 100% PRIRODNIH PROIZVODA
Košarica
Ponuda

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 400 kn.

Potrebno Kn za besplatnu dostavu

PRIJE ČITANJA BLOGA POTREBAN JE MALI UVOD...

OVO JE MOJ PRVI BLOG I POTPUNO TAPKAM „U MRAKU“.

Napokon, Novexpert ima svoj blog! Bit ću iskren i priznati da nisam posve navikao pisati o svojim iskustvima, mišljenjima i naravno nedoumicama...

ZAŠTO SLIKE SURFANJA?

Naime, otkrit ćete više u mom drugom blogu, ali da vam zaintrigiram: sjajne (uspješne) priče često nastaju slučajno, a surfanje je igralo ključnu ulogu u stvaranju Novexperta….

 MOJE 1.OBEĆANJE: VI NEMATE VREMENA, ALI MI IMAMO…

… jer je to naša strast: istražujemo mnoštvo znanstvenih publikacija na temu biologije, genetike i zdravlja, iako se možda ne bave direktno kožom... Knjižnica u našem istraživačkom centru prepuna je knjiga čiji autori nisu samo liječnici i znanstvenici, već i naturopati i psiholozi.

Ove su knjige neprocjenjive vrijednosti u kontekstu razvoja naših proizvoda. Također nam pružaju ideje koje možemo usvojiti u svome svakodnevnom životu. Teme koje dijelimo s vama kako bi svima bilo ljepše.


 

 

MOJE 2.OBEĆANJE: TOPLO ILI HLADNO!

Prvo ću pokušati izbjeći predrasude. Drugo, u svemu me pokreću moja uvjerenja. Pomažu mi da odaberem između utemeljenih znanstvenih činjenica koje su ponekad kontradiktorne:

  • Trebamo li jesti ribu koja je dokazano dobra za zdravlje, a opet vrlo često kontaminirana štetnim tvarima?
  • Trebamo li svakodnevno uzimati vitamine jer često patimo od manjka, dok studije istovremeno sugeriraju da bi to moglo biti opasno ...?
  • Trebamo li nanositi slojeve kozmetičkih preparata prateći korejski primjer, ili pak ne nanositi ništa?

DOBRODOŠLI U NOVEXPERT!

Ukoliko ste pročitali moj prvi blog, dalje će biti lakše

 

SLIJEDI NASTAVAK...

2. i 3. blog tekstovi će se više orijentirati na porijeklo Novexperta. Što vam više mogu obećati, osim da ću vam ispričati priču, našu priču, u nadi da će vas zaintrigirati i van teme zdravlja kože.