Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

SLOJEVITOST: JE LI DOBRA KAO ŠTO KAŽU?

SLOJEVITOST JE DOBRA ZA KOZMETIČKU INDUSTRIJU, ALI LOŠA ZA VAS...

Slojevitost možemo objasniti kao konstantno nanošenje slojeva kozmetike, ponekad i više od 10 slojeva njege svakodnevno... Ritual njege kože koji u prosjeku udvostručuje vrijeme vaše svakodnevne rutine i troši vaš budžet rezerviran za ljepotu! Uspjeh "slojevitosti" oduvijek me čudio jer se čini da prkosi zdravom razumu s toksikološkog, alergološkog i dermatološkog aspekta.

 NON AU LAYERING

NEMA "GLUPIH" PREGLEDA ...

Trebali biste znati da konvencionalna kozmetička formula sadrži u prosjeku 1% konzervansa. Deset slojeva njege dakle, odgovara 10 x 1% ... konzervansa! Teško da u ovim "ultra sterilnim" uvjetima vaše "dobre" bakterije na koži prežive.

KAO U CASINU, ŠTO VIŠE IGRATE, VEĆA JE ŠANSA DA IZGUBITE…

… vaše dobre bakterije, a dobijete alergiju! Čista matematika: u prosjeku 10 tretmana x 25 sastojaka = 250 sastojaka koji se svaki dan nanose na vašu kožu, znajući da sastojak može sadržavati nekoliko stotina molekula, a samo jedna od tih molekula može izazvati alergiju. Pratite? Pravi ruski rulet.

 VAŠA KOŽA DIŠE

Jeste li znali da vaša koža diše? Točno 720 litara kisika prođe kroz kožu svaka 24 sata, što odgovara vrijednosti od 7% našeg ukupnog kisika. Ova izmjena odvija se kroz potkožne krvne žile, ali i kroz pore na koži. Stoga je razumljivo da nanošenje gotovo 10 slojeva kozmetike na vašu kožu otežava situaciju…

POSTAJETE LI PONOVNO TEENAGER…

... koji primjećuje na licu bubuljice? Iako su navodno svi vaši kozmetički proizvodi koje koristite „nekomedogeni“, sve pada u vodu ukoliko ih nanosite više od 10 i u slojevima. Posljedica su zajamčeno „začepljene pore“ i ljepljiva mrtva koža povezana s viškom sebuma, što predstavlja dobar recept za nastanak akni.

Poput slojevitosti (😉), upravo sam nakupio slojeve argumenata, kako bi vam ponudio alternativu. Savjeti koje je lako provesti u svakodnevnu rutinu samo jednom rečenicom: „Manje je više“! Obožavam ovu frazu jer lijepo ističe mudrost štedljivosti. Kupujte manje, ali bolje.

Primjena maksimalno 5 tretmana dnevno čini mi se razumnim izborom.

Jutro

Ako se teško budite, umijte se samo vodom, bez čišćenja…

Nanesite kremu/serum ako je potrebno, za dubinski efekt.

Tonirana krema, ako je potrebno.

Njega za područje oko očiju, prilagođenu dobi.

 

 

 

Večer

Uklanjanje make up-a, ako je potrebno.

Nanesite kremu ILI serum.

 

ŠTO JE SA SPECIFIČNIM PROIZVODIMA?

Maske: koristite hidratantne, umirujuće i njegujuće maske… čim osjetite nelagodu na koži: nakon bavljenja sportom, nakon dugotrajnog boravka u avionu, nakon izlaganja suncu, vjetru… Primjerice, ja koristim Repulp Masku (https://novexpert.hr/collections/hijaluronska-kiselina/products/repulp-maska?v=35307370610845) svaki put nakon surfanja.

Peelinzi: oni će zamijeniti vaš večernji ritual trenutno.