Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Što s mrljama – hiperpigmentacijom i suhom kožom nakon ljeta?

Što s mrljama – hiperpigmentacijom i suhom kožom nakon ljeta?

Ovaj blog ujedno i označava da je došao kraj ljetnom periodu kojeg svi s nestrpljenjem iščekujemo cijelu godinu.

Ono što Vam je ostalo nakon bezbrižnog godišnjeg, su lijepa sjećanja, ostaci tamne boje na koži i pokoja mrlja.

Kako sve ne bi bilo u tužnom tonu, ljeto nažalost ne možemo vratiti, ali Vam možemo dati savjete kako se riješiti neželjenih mrlja i isušene kože od soli I štetnih UV zraka.
Zašto nam koža ne tamni ravnomjerno, već se na nekim mjestima formiraju mrlje? Upravo zato što tijelo ne “brine” o izgledu kože, već samo o njenoj zaštiti. Melanociti proizvode veću količinu melanina, a keratinociti ga pohranjuju – ovaj fenomen dovodi do neujednačenog formiranja “clustera” melanina, odnosno tamnih mrlja na koži.

Izvor: ESTETICA.hr https://estetica.hr/vodica-u-spreju-obozavanog-francuskog-brenda-brise-i-najtamnije-mrlje-s-lica/


Borite li se s neujednačenim tenom, sivilom kože, mrljama od sunca, melazmama u trudnoći,staračkim pjegama ili pjegama kao posljedica loše prehrane?
Neka Vas to ne obeshrabri, jer se Novexpert laboratorij bori zajedno s Vama kako bi razvili 100% prirodne i sigurne proizvode, ali I 100% djelotvorne.
Proizvodi su certificirani i sigurni za trudnice i dojilje.

Što su to antioksidansi i kako Vam oni mogu pomoći u Vašoj borbi?

Antioksidansi su zaštitnici našeg organizma, čuvari našeg zdravlja i mladolikosti.
Oni štite stanice od oksidacijskog djelovanja slobodnih radikala, koji narušavaju naše stanice I ubrzavaju proces starenja.

Sada kada smo saznali što su antioksidansi, postaje nam jasnije zašto je laboratorij NOvexpert razvio liniju s C vitaminom I polifenolima iz zelenog čaja, koje su bogate antioksidansima, kako bi nam pomogao u prevenciji starenja I nastanka mrlja.

SERUM BOOSTER VITAMIN C
Užurbanim načinom života, razina stresa se povećava, a zalihe vitamina C padaju; koža izgleda umornije, a znakovi starenja pojavljuju se ranije. Jedna bočica Boostera sadrži 25% stabilnog kompleksa vitamina C.

Ono što je stvarno inovativno je pH sličan onom naše kože, što mu omogućuje stabilnost čak i tijekom izlaganja suncu! Može se koristiti svaki dan, kroz cijeli dan bez opasnosti da će imati negativnu reakciju na sunce.
Jedina opasnost koju ovaj serum pruža jest opasnost da ćete ostat bez neželjenih mrlja!

  



DARK SPOT KOREKTOR
Je li moguće posvijetliti već nastale mrlje za 84% u mjesec dana?

Istraživanje francuskog laboratorija potvrđuje nam da Dark spot korektor u sebi ima aktivni sastojak koji potiče produkciju dragocjenog proteina koji smanjuje nastanak melanina i sprječava nastanak mrlja na našoj koži.

Također snažan antioksidans iz zelenog čaja briše sve nastale mrlje.
     

  


POLIFENOL VODICA U SPREJU
Liječnici iz Novexperta uspjeli su dobiti EGCG molekulu iz zelenog čaja koja je 30 puta topljivija i 200% stabilnija, tako da možete uživati u njegovim blagodatima kroz vodicu u spreju koju ujutro našpricate na očišćenu kožu i uživate u rezultatima koji će neminovno doći.
  


BOOSTER SERUM S POLIFENOLIMA – PROTIV TAMNIH MRLJA
Kako djeluju polifenoli? Oni su pravi zlatni rudnik za kožu jer djeluju: protiv mrlja, protiv starenja, na ujednačen i blistav ten!

Prije borbe s mrljama, dubinski hidratizirajte vašu kožu! Nahranite je hijaluronskim blagodatima, koje će za Vas u epidermisu vezati vodu i osiguravati vašoj koži vlažnost.
  


REPULP MASKA
Smatra se najboljim SOS proizvod za njegu kože, ova maska je idealno rješenje da ugodite vašoj koži nakon izlaganja suncu, ili dužih perioda izlaganja na hladnoći jer kao čarobnim štapićem popuni i umiri kožu. U 20 minuta transformirajte svoju kožu i uživajte u rezultatima.
 

REPULP MASKA