Košarica
Ponuda

Popusti se obračunavaju tek nakon potvrde narudžbe!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 53 €.

Proizvodi u košarici će se automatski ukloniti prilikom odjave.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR= 7,53450 'kn

Potrebno još za besplatnu dostavu

Za čime koža žudi tijekom zime?

Za čime koža žudi tijekom zime?

S dolaskom hladnijeg vremena naša koža ima drugačije potrebe, nego tijekom ljeta kad smo izloženi suncu i visokim temperaturama.
Ljeti smo cijelo vrijeme izloženi većim temperaturama, dok zimi prelazimo iz hladnijeg zraka na otvorenom u zatvorene grijane prostorije.


Naša koža u vrlo kratkom vremenu tada doživi drastičan prijelaz s vanjske zimske temperature od cca 2⁰ C i manje na temperaturu grijanih prostorija od 23⁰ C i više.
Tijekom boravka od 48h uglavnom u zatvorenim grijanim prostorima, naša hidratacija pada i do 25%.


Linija s hijaluronskom kiselinom za hidrataciju
Nedostatak hijaluronske kiseline primjećuje se po suhoj koži i opuštenom licu.

Iz laboratorija Novexpert dolazi nam Repulp krema s hijaluronskom kiselinom koja sadrži sok lista aloe barbadensis, ekstrakt sjemenki jabuke, ulje sjemenki suncokreta, shea maslac…
Nakon korištenja kreme koža je glatka, čvršća i popunjenija.

Neposredno prije nanošenja kreme, nanesite Booster serum s hijaluronskom kiselinom čiji koncentrat je ekvivalentan količini od 40 injekcija. Nakon korištenja koža je mekša i popunjenija. Ovaj hidratantni serum namijenjen je svim tipovima kože.


Linija s 5 omega za obnovu kože
Osim što koži tijekom zime nedostaje hidratacije, potrebna joj je i obnova.

Linija s 5 dragocjenih omega štiti zaštitni film kože. Osim što omege hrane suhu kožu, dobre su i za prevenciju starenja te regeneraciju kože.


Booster serum s pet omega hrani kožu, čini je nježnijom i potiče obnovu stanica kože. Dubinski hrani kožu koja je zimi osjetljivija zbog vremenskih uvjeta. Nakon korištenja boostera s 5 omega koža je nježnija i nahranjena.


Omega bogata krema za zaštitu nakon korištenja pruža koži mekoći i čvrstoću. Omege u bogatoj kremi za zaštitu dobivene su iz dragocjenih biljnih ulja šipka, incha incha … Biljni maslaci iz kreme koje njeguju kožu inspirirani su Vernix caseosa-om – tekućina koja štiti kožu dojenčadi pri njihovu rođenju. Krema je namijenjena normalnoj i suhoj koži.


Omega ekstra bogata krema za oporavak također je inspirirana Vernix caseosa-om tekućinom sirastog maza koja štiti kožu novorođenčadi prilikom njihova rođenja. Uz to sadrži i pet dragocjenih omega koje njeguju, hrane i štite kožu. Nakon korištenja ekstra bogate kreme za oporavak koža je nježnija, čvršća i s manje suhoće. Namijenjena je suhoj koži.


Uz njegu kože, potrebno je i u prehranu uvrstiti ribu, voće i povrće koje će pridonijeti izgledu zdrave kože.